Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, juli 29, 2006

Pitten!

Pitten!

M'n dochter Eva belde vanmorgen om ons te vertellen dat zij vandaag ging picknicken in Artis en door de telefoon liet zij mij vol trots haar "oorkouders" zien. Voor zover ik heb kunnen opmaken uit de omschrijving zijn dat een soort van eh...een soort van eh...tsja...eh...

Zij wilde ook nog even haar broer spreken en nog voordat zij ophingen werd er aangebeld: oma kwam onverwacht op visite! Zo kon oma ook nog even met Eva kletsen. Even later zaten m'n moeder, zoon en ik in de tuin te kletsen met buurvrouw Hetty. Ja, zo kletst een mens heel wat af.

Neem nu de mensen die pogen te bemiddelen in het conflict tussen Israël en met name Libanon maar eigenlijk met alle omringende gebieden. De gratis Tip van Ter van deze dag naar deze mensen toe luidt: bestrijdt niet louter de symptomen maar kijk vooral goed naar de oorzaken.

De oorzaak van mijn vermoeidheid is duidelijk: de hele vakantie heb ik nog niet uitgeslapen omdat ik werd gedwarsboomd bij elke mogelijkheid daartoe. Zo werd ik laatst in alle vroegte gebeld door het werk met de vraag of ik kon invallen. Blijkbaar circuleert er geen lijst met de vakantie-periodes van de diverse werknemers. Lekker handig. Bovendien zijn er altijd wel mensen die het nodig vinden mij 's avonds laat te bellen met niet ter zake doende banaliteiten of nog erger: mensen die je je bed uitbellen om te vragen of je lekker van je rust geniet...ze bestaan!

Voor al die mensen: nadat wij zojuist via de internet radio het Nederlandse honkbalteam met 15-3 het team van de USA heb horen winnen ga ik met m'n zoon de huurfilm King Kong kijken, trek vervolgens de stekker uit de telefoon en ga pitten!

Geen opmerkingen: