Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juli 06, 2006

Mini-re?nie

Mini-re?nie

Nederland wint van Argentinië en Frankrijk wint van Portugal; Terroristen winnen van George Junior en het gevoel wint het van de ratio. En ik? Ik win het van iedereen want ik heb het geluk aan mijn kant!

Zo mocht ik vandaag genieten van een volle middag en avond met m'n zoon, vond ik de tijd om m'n moeder te knuffelen en gesprekjes aan te gaan met buurman Jaafar, buren Hetty & Vincent, Debbie & Billy en buurman Dudo. Vond zelfs de tijd en de rust voor een potje darten met de Ferman en we hebben heerlijk samen boodschappen gedaan en gegeten. Daarnaast ontvingen wij een paar leuke telefoontjes waaronder eentje van m'n vroegere kleuterjuf: juffrouw Anneke! Al jaren en jaren houden wij elkaar op de hoogte van elkanders wedervaren maar sinds m'n vierde hoorde ik haar stem uitsluitend sporadisch via het antwoordapparaat. Binnenkort gaan wij elkaar dan eindelijk (na 34 jaar!) weer zien. Gelukkig gaat juffrouw Petra (de mevrouw van de recent opgedoekte fotozaak om de hoek en toenmalig collega van juffrouw Anneke) mee voor de mini-re?nie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!