Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, juli 15, 2006

Errug gaaf

Errug gaaf

Was gelukkig redelijk op tijd klaar met de verschillende werkzaamheden vannacht en dus besloten als sluitstuk de tien dagen achterstallig strijkgoed weg te werken tijdens het kijken van een filmpje. Het werd SAW II. Geinige film voor het slapen gaan...;-)

Slapen doet men voorlopig neit in steden als Beiroet, Haifa en Tripoli...Het is nog niet voorbij met de ellende in de wereld: de wuppies krijgen een eigen TV-serie...:-(

Aan de andere kant zijn er ook leuke dingen te melden. Zo blijken een collega en ik dezelfde allergie te hebben, namelijk die voor sommige fruit- en notensoorten. Het uit zich in blaren op de tong en een niet te stoppen jeuk ver in het binnenoor. Wellicht wat apart maar daarom niet minder irritant. Beiden kunnen wij bijvoorbeeld geen verse appel of kersjes eten zonder helse pijnen te doorstaan...eerlijk waar!

Ook waar is dat het spel 20Q opvallend vaak goed raadt waar je op het moment van spelen aan denkt. Errug gaaf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!