Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, juni 02, 2006

Plegen

Plegen

Googlewhack:
les voetbalbal repareren

Het schijnt dat het gebruik van alcohol de Europese gemeenschap miljarden kost. Dus waarom wordt het spul niet gewoon verboden? Simpel antwoord: er worden ook miljarden aan verdiend.

Zou er ook worden verdiend aan stroomstoringen? Dat zou in ieder geval verklaren waarom er zoveel zijn sinds de privatisering van de stroomleverantie. Gisteren was er hier weer eentje. Hij duurde weliswaar maar een minuutje maar dat was genoeg om een computerstoring op te leveren en diverse klokken in huis weer op nul te zetten. De stroomstoring van een minuutje kostte ons een half uur om recht te zetten.

Sommige actievoerders hebben ook wat recht te zetten:
"De actievoerders kwamen binnen via een hek. Dat betekent niet dat terroristen dat ook kunnen" aldus een woordvoerder van de Marechausee te Schiphol. 'tuurlijk. Terroristen kunnen het bordje "Verboden Toegang" niet lezen en zullen daarom het onbewaakte hek negeren. Ik heb het hier over de actie van Milieudefensie die gericht was tegen het oprekken van de geluids- en andere Milieunormen rond Neerlands grootste luchthaven. Men gaat gewoon door met het gegeven "Als Schiphol zich niet aan de geluidsnormen houdt passen we gewoon die geluidsnormen aan". Onbestaanbaar maar waar.

Net als een groepje pedofielen dat een politieke partij opricht met als voornaamste doel het legaliseren van kinderporno. Maar moet je die partij verbieden? Ik denk het niet. Tenminste, niet als je wilt volhouden dat we in een democratie leven. Zelfs de Nationale Alliantie, zelfverklaarde anti-semieten, worden door de wetgever getolereerd en zelfs door Rita Verdonk die zich hun leuze "Wij zijn niet links, wij zijn niet rechts maar rechtdoorzee" eigen heeft gemaakt.

Het vieren van een vrije avond heb ik mij eigen gemaakt. Mijn afspraak van vanavond ging niet door waardoor ik de tijd heb gekregen om een potje te strijken, een stapel papieren door te worstelen, een verslagje te schrijven en een paar telefoontjes te plegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!