Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juni 07, 2006

Morgen

Morgen

"Alleen door ze te overschrijden kun je je grenzen verleggen" zei Ferdinand gisteren tegen zijn oma. Alweer zo'n fraaie uitspraak van het tien-jarige wonder dat ik mijn zoon mag noemen. Hij hielp oma gisteren bij haar bezoekje aan de bloedbank waar zij werd geprikt door oud-collega Marianne die daar blijkbaar nog immer werkt. Zij en m'n moeder hebben gezellig bijgeroddeld en Marianne vertelde ondermeer dat zij via een andere klant die mij blijkbaar ook kende wist dat ik inmiddels in Engeland heb gewerkt in een theatershow en tegenwoordig in de politiek zit. Leuk, niet?

Ook leuk waren vandaag de vluchtige contacten met buurvrouwen Suzan, Irene, Pieternella en Margot. Collega David-Jan was stom toevallig getuige van die eerste kortstondige ontmoeting. Het ontmoeten van de kapper ging niet toevallig. Puur met opzet en met voorbedachte rade lieten m'n zoon ons kapsel aanpassen aan de huidige weersomstandigheden. Als een soortement van pauze dan van onze drukke werkzaamheden: het huisklaarmaken voor de ontvangst van onze geweldige nieuwe bedbank, morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!