Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, mei 13, 2006

Ferdinand

Ferdinand

Ayaan Hirsi Magan moet het land uit omdat zij in de jaren negentig identiteitsfraude heeft gepleegd. Gebeurt dat niet dan moet minister Verdonk aan de kamer én aan het Nederlandsche Volk uitleggen waarom de wet niet geldt voor kamerleden.

Zouden kamerleden met dit lenteweer ook in het Vondelpark zijn gaan honkballen met hun zoon? Waarom ook eigenlijk niet? Heerlijk genoten van een uurtje spelen in het park en de rest van de dag nog rustig aan gedaan. M'n ogen zijn nog opgezwollen en m'n neus doet inmiddels aan alle kanten pijn van het vele snuiten. Zelfs de AH-doekjes met balsem geven nauwelijks verlichting.

Vooralsnog rust ik zoveel mogelijk, afspraken ten spijt maar ik maak liever een afspraak met m'n bed dan met de dokter. Daarom hebben wij het vandaag rustig aan gedaan. Dit in tegenstelling tot de deelnemers aan het Topic IDL Dartstoernooi waar zojuist Roland Scholten de halve finale heeft verloren van Colin "The Shark" Lloyd. In afwachting van de andere halve finale, die tussen Raymond "Barney the Man" van Barneveld en Simon "The Wizard" Whitlock even een potje darten met Ferdinand.

Geen opmerkingen: