Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 14, 2006

Rustig dagje

Rustig dagje

School was in verband met Goede Vrijdag gesloten. Zodoende werd Superfer tijdens de meeting aan het begin van de werkdag in The Amsterdam Dungeon door de aanwezige collega's welkom geheten als "medewerker van de dag". Met hem samen spullen ingeslagen ten behoeve van de kantine en de kleedruimtes. Daarna ging hij aan het werk in de winkel en aan de deur. Intussen was zijn vader tewerkgesteld als inval-acteur. Na een verontrustend telefoontje dat ik ontving bleek collega Standish bereid een uur lang een dubbelrol te spelen. Lief, he?

Vanwege het telefoongesprek nam ik m'n zoon mee naar de Amstelhof voor een gesprek met de behandelend arts en de fysiotherapeut van m'n moeder. Daarna mochten wij haar meenemen naar huis. Dat zal nu overkomen alsof dat zonder slag of stoot ging maar dat klopt niet helemaal. Bij thuiskomst vonden wij een stel paastakken en een plantje, liefdevol gedoneerd door buren Hetty en Vincent. Ook buurman Dudo kwam zijn vreugde uiten over het feit dat m'n moeder uit het ziekebhuis ontslagen was en het traject van revalidatie in is gegaan.

In haar huis trof zij een welkom-thuis briefje van collega David-Jan. Ook al zo lief was het telefoontje van haar buurman Jacco die er vandaag bij een verrassingsbezoekje in het ziekenhuis achterkwam dat m'n moeder al was ingeschreven bij het verzorgingshuis.

Buurvrouw Suzan was nog even langsgeweest voor een babbeltje en onderweg van m'n werk naar de Amstelhof
mocht ik welgemeende knuffels ontvangen van straatmuzikanten Liz en Igor én van zomerkamp-collega Sigrit die liet weten mij graag in m'n jarretelletjes te zien tijdens m'n afscheidsvoorstelling op 21 april in Calypso van The Rocky Horror Picture Show.

Was net een paar minuutjes thuis toen haar moeder Eva kwam brengen voor een nachtje en een dagje bij papa. M'n dochter leek het een goed idee om chocolade-ijsjes te maken. Als gevolg van het uitvoeren van de bijbehorende aktie kon ik nog even het aanrecht, de gasplaat, het vriesvak en de keukenvloer schoonmaken. Met hulp wel van broer en zus die tijdens het eten genoten van de aanwezigheid van oma en het kijkschijfje van de geweldige film Shrek.

Terwijl ik dit typ draaiden Volumia's "Hou me vast" gevolgd door Talk Talk's "Rene" en "Martha's Harbor" van All About Eve". Verder was het vandaag eigenlijk best een rustig dagje...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!