Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 11, 2006

Huishouden

Huishouden

Luisterend naar de wonderschone klanken van Samual Barber's "Adagio for Strings, Chorus" kan ik de lezer dezes melden dat ik vandaag botten teisterende sneeuwstormen, gladheid en ijzige koude heb getrotseerd om op het werk te komen, van het werk naar huis te gaan om daar m'n (elektronische) post te bekijken cq te beluisteren, vandaaruit bij m'n moeder langs te gaan om haar en m'n zoon te knuffelen en die laatste van zijn wekelijkse zakgeld te voorzien. Voorts ging de tocht naar het onderkomen van vriendin Elsa die haar verjaardag vierde en kon ik daar even genoeglijk babbelen met een paar gemeenschappelijke vrienden. Verder een en ander aan besprekingen voorbereid en dankbetuigen beantwoord van mensen die mij feliciteerden met mijn nieuwe baantje: dat van deelraadslid van het stadsdeel Amsterdam-Westerpark.

Tussendoor nog wat tijd gevonden om iets te doen aan achterstallig huishouden.

De kranteberichten leren dat Slobodan Milosovic zich nu in iets warmer oorden bevind (voor hen die daarin geloven dan toch) dan de meeste van de lezers van dit bericht... dus:

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Slobodan Milosovic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!