Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 03, 2006

Gepast

Gepast

De voorspellingen die ik gisteren publiceerde gaan natuurlijk uit van de bestaande situatie. Mocht die veranderen (bijvoorbeeld doordat den Nederlandsche Burger inziet dat stemmen op de huidige regeringspartijen gegarandeerd voor meer ellende zorgt en stemmen op de oppositie een kans op verbetering betekent) dan wijzigt als vanzelf ook de toekomst. Dat beeld moet ik nog even uitwerken maar houdt U van mij tegoed.

Voor mensen die het beeld hebben dat het altijd pais en vree is tussen mij en m'n zoon heb ik een newsflash: dat is niet altijd het geval! Zo hadden wij vanmorgen een akkefietje. Natuurlijk hebben wij even de tijd genomen om het uit te praten en met een innige omhelzing namen wij afscheid voor de dag.

De dag bestond voor mij voornamelijk uit werken in The Amsterdam Dungeon. De Ferman had vandaag een toets over De Romeinen. Op weg om hem op te halen van de opvang nog even staan bijkletsen met ex-collega Natasha die toevallig langsfietste. Helaas duurde m'n werkdag niet lang genoeg om buurvrouw Margot in de beklaagdenbank te zien waar ik een groot deel van de dag de rechter uithing. Zij had vandaag uitgekozen om The Amsterdam Dungeon te bezoeken.

De avond bestond voor een groot deel uit telefoontjes plegen om een en ander geregeld te krijgen. Zowel voor een booking alsook voor m'n reguliere baan alsook op politiek vlak. Ondermeer even heerlijk zitten kletsen met ex-collega Kim. Ondertussen samen met Fer "Back to the Future II" gekeken en m'n outfit voor morgennacht gepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!