Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 24, 2006

Benoeming

Benoeming

Gisteravond belde er een dame van Het parool. Ferdinand nam op en vroeg mij of ik beschikbaar was. Volautomatisch antwoordde ik dat wij geen abonnement wenschten waarop de dame mij een korte vraag stelde over de te vormen coalitie in het stadsdeel waar ik mijn domicilie heb. Oeps! Gelukkig kon ook zij lachen om de ontstane situatie waardoor het zich in mijn wangen opgehoopte bloed kon terugkeren naar de juiste plekken.

Op een van onze werkplekken wordt vaak gewerkt met twee acteurs tegelijkertijd. Nog nimmer had ik op die plek samengewerkt met collega Femke. Tot vandaag. Haar en mijn karakter bleken een alleraardigste aanvulling op elkaar. Vriendin (en Rocky Horror-collega) Claudia was er vandaag getuige van hoe ik mensen domineerde, berechtte en door de verloren straatjes van Amsterdam leidde.

Cryptisch? Ach, in ieder geval niet zo cryptisch als een recente uitspraak van Piet Hein Donner:"Ook niet-geloven is geloven."

Over geloven gesproken: Gelooft U dat het feit dat de nieuwste VS-ambassadeur voor Nederland, Roland Arnall tevens een van de grootste sponsors van Bush' herverkiezing was ook maar iets te maken heeft met diens recente benoeming?

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Ria Beckers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!