Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, februari 01, 2006

Sévèke

Sévèke

Omdat ik toch in de stad was kon ik meteen even een uurtje gaan werken. The Amsterdam Dungeon ligt tenslotte in het centrum. Loop ik in een bekende buurt, is er een dame die mij wenkt en om hulp verzoekt. Vermoedelijk behoefde zij hulp bij het lager draaien van de thermostaat. Dat leidt ik tenminste af uit het feit dat het bij haar binnen zo warm was dat zij in haar ondergoed zat. Aangezien ik niet zo technisch ben aangelegd en bovendien een beetje haast had verzocht ik haar iemand anders te vragen haar te helpen...;-)

Wie ook hulp nodig heeft is het Nederlands justitiële apparaat. Zomaar 25.000 IP-adressen confisceren via de website van de vermoordde activist Louis Sévèke kan natuurlijk niet. Bits of Freedom, de organisatie die strijdt tegen privacyschending, trekt uiteraard fel van leer tegen deze illegale aktie.
(Alleen op de link klikken als U niets te verbergen heeft!)

Ferdinand kan nauwelijks verbergen dat hij weer een tand mist. Twee dagen geleden raakte hij er eentje kwijt en inmiddels zit er weer eentje los. Dat gaat hard met dat wisselen! Ook het in elkaar zetten van zijn Romeinse Legionair-kostuum ging errug hard. Binnen een uurtje had zij zelf zijn kuras in elkaar geflanst. De helm was eenvoudigweg gekocht en een los erbij gekochte rode pluim staat hem errug goed. De rok bewerken kostte wat meer moeite maar met een paar stroken zilver isolatiemateriaal blijkt een mens aardig wat te kunnen. Ik verheug mij er al op als de juf vraag:"Zo, Ferdinand. Mocht je een rok van je moeder lenen?" en hij dan antwoord:"Nee, juf. Die is van m'n vader.";-)

Mijn tijd bij de internetsigarenboer zit er weer op dus voor vandaag was dat het weer. Mazzel!

Geen opmerkingen: