Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 15, 2006

Vermoeid

Vermoeid

Jelle Klaasen is de nieuwe dartkampioen. De jonge matador dwong respect af door de Lakeside 2006-finale te winnen van viervoudig winnaar Raymond van Barneveld met 7-5. Samen met Ferdinand bij oma op de bank zag ik het onmogelijke gebeuren. Weer een historisch moment meegemaakt.

De nacht ervoor was het al raak met 3in1Ultra, de Shadowcast die vooralsnog bekend staat om haar vertolkingen van The Rocky Horror Picture Show. In Het COC-theater konden ondermeer diverse collega's maar liefst twee van hun collega's van The Amsterdam Dungeon toejuichen: niet alleen ondergetekende maar inmiddels ook collega Annelies maakt deel uit van het groepje mensen dat ook volgende maand (11 februari) deze hilarische produktie op de planken zet.

Na iets meer dan drie uren slaap was het weer tijd om aan het werk te gaan. Zelden kon ik zo goed een ernstig vermoeide scheepsarts spelen...Vermoedelijk was er iets mis met die derde fles champagne want in mijn hoofd blijven de hamertjes tegen de binnenkant vna mijn schedel tikken. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!