Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, januari 06, 2006

Terrorisme

Terrorisme

Naar aanleiding van een recente discussie (te volgen in het reactiepaneel van eergisteren) hier een stukje over terrorisme: http://nl.wikipedia.org/wiki/Terrorisme
In welke gevallen kan een aanslag "terroristisch" worden genoemd? Ongetwijfeld heeft U daar Uw eigen ideeën over. Zoals iedereen. Dat is nu precies wat het onderwerp zo lastig én interessant maakt. In mijn ogen is terrorisme het opofferen van niet-betrokken burgers als middel om politieke onvrede te uiten. Hoe zit dat met U?

Voorlopig ben ik blij dat ik even zit. Na een hele dag staan waaronder enkele uren in de iets al te frisse buitenlucht, heb ik even genoeg van staan. Straks nog even strijken en de afwas doen voordat ik een hectisch weekend in ga. In de woorden die ik enige uren terug nog tegen een klant bezigde: Selamat malam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!