Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 17, 2006

Oprecht

Oprecht

Quote op Nu.nl:
>>Een normale griepgolf kost jaarlijks in Nederland het leven aan circa negenhonderd mensen<<
Dat is blijkbaar al jarenlang aan de hand dus waarom geen jaarlijkse inzamelaktie voor griepslachtoffers? Onbegrijpelijk.

Evenzeer onbegrijpelijk dat een voormalig Hitlerjugend-lid niet alleen hoofd is geworden van de katholieke kerk maar ook de bewoners van de wereld vertelt dat liefdeloze sex niet deugt. Hiermee veroordeelt hij dus de akties van een aantal van zijn priesters en bisschoppen die zij uitvoer(d)en met kleine jongetjes. Of zouden de geestelijken oprecht gevoelens van liefde ondergaan voor hun misdienaartjes?

Oprecht liefde betonen voor de uitvinder van de DVD-speler of van de ADSL-verbinding doe ik momenteel even niet. Zit ik lekker met m'n zoon samen de eerste aflevering te kijken van Buck Rogers, tweede seizoen, blijft het schijfje meerdere malen achtereen hangen. Met de video had ik dat probleem nooit. Dan kunnen mensen misschien wel beweren dat ik dan maar een duurdere DVD-speler had moeten kopen maar als ik iets koop dient dat produkt simpelweg te doen wat het behoort te doen. Dat vind ik dus ook van mijn ADSL-aansluiting. Ik heb een abonnement voor een 24-uurs aansluiting. Regelmatig ben ik noodgedwongen de uren tussen 19.00 en 23.00uur niet op de digitale snelweg aanwezig. Dat ik dus gemiddeld zeg maar 22 uur per dag met het internet verbonden ben hoef ik niet te accepteren. Vind ik. Inmiddels zijn de ergste problemen met de apparatuur verholpen maar de ergernis blijft.

Ook vind ikdat ik mij eerdaags wat genuanceerder moet gaan uitdrukken op dit weblog omdat niet alleen partijgenoten maar ook anderen mij op mijn uitspraken kunnen vastpinnen mocht ik in de deelraad belanden. Vanmorgen is een en ander bekrachtigd: men kan officieel op ons stemmen bij de deelraadsverkiezingen van 7 maart aanstaande.

Terwijl zijn vader een officieel uitziend document tekende op het deelraadskantoor onderging Superfer een zogeheten Topo-toets. Vandaag werden de jongelui getest op hun topografische kennis van de provincie Zeeland. De juf had vandaag nog tijd voor de beoordeling: Ferdinand kreeg een 9+! Verder kregen de kinderen al een Cito-toets voor de kiezen. Om te oefenen deel 1, 2 en 3 van het onderdeel Rekenen. De uitslag wordt morgen verwacht. De al aardig opgeknapte Ferdinand kreeg vandaag ook voor het eerst de les Schooltuinen. Vooralsnog de theorie. In het voorjaar gaan hij en z'n klasgenoten naar buiten en lekker in de modder wroeten.

Zelf pleeg ik nog een paar telefoontjes voordat ik de deken over me heentrek. Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!