Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, januari 12, 2006

Gratis!

Gratis!

Heet van de naald nieuws: morgenochtend (vrijdag de 13e!) gratis entree in The Amsterdam Dungeon voor een ieder die om half elf voor de ingang staat aan Het Rokin 78 te Amsterdam.

Zulk leuk nieuws is helaas bij lange na niet voldoende om de tragedie in Mekka naar de achtergrond te drukken: ruim 300 mensen vonden de dood tijdens de rituele steniging van de duivel bij de jaarlijkse Hadj in Mekka. Dieptragisch maar elk jaar gebeurt het weer. De vraag rijst dan: moet je mensen in zo'n geval tegen zichzelf beschermen door hun eeuwenoude ritueel te verbieden of simpelweg een groot bord ophangen:"Meedoen is op eigen risico"?

Ook op eigen risico is het aanschouwen van The Rocky Horror Picture Show wat kan op 14 januari
en op 11 februari 2006. Meer informatie is te vinden op http://www.rockyhorror.nl .

Meer informatie over vandaag: collega Mike was gezellig blijven pitten na het enorme succes van het live spelen van "Saw" op het werk waarbij de prijswinnaars van het internetspel "Saw, the Game" het spel live konden spelen in The Amsterdam Dungeon. Een cameraploeg van SBS6 was erbij aanwezig dus kijk vanavond maar naar Shownieuws om half elf. Er liep ook een reporter mee van SlamFM die een lieve-uitzending verzorgde. Net voordat mijn collega vertrok kwam buurvrouw Wynona koffieleuten en verzorgde broodjes voor bij de koffie. Heel leuk allemaal.

Net als lekker pasta eten en darten kijken met je zoon...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!