Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 10, 2006

Fajah

Fajah

Hoera! Gisteren voor de tweede keer in m'n leven een Sudoku-puzzel ingevuld en dit maal is-ie gelukt! M'n score was 1529000 op http://www.online-spellen.nl/game/sudoku.htm
Uiteraard in standje "easy". Je moet tenslotte niet meteen overdrijven, toch?

Sommigen overdrijven wanneer ze zeggen dat hun koopkracht aanzienlijk is gedaald over de laatste vijf jaar. Zo niet jongeren. Uit onderzoek van de FNV blijkt dat deze groep zo'n vijftien procent aan koopkracht heeft moeten inleveren. Meer mensen zouden een kijkje moeten nemen op de site van het NIBUD.

Daar staan nuttige tips die al snel kunnen leiden tot besparingen tot wel een paar honderd euro per jaar. Klein voorbeeld: alleen al door de stekker van één oplader uit het stopcontact te halen wanneer het apparaat in kwestie niet behoeft te worden opgeladen levert U al 8 euro per jaar aan stroombesparing op.

Een jacuzzi verbruikt ongetwijfeld ook behoorlijk wat stroom maar dat kon mij vannacht weinig schelen. Tsja, hoe vaak krijg je nu eigenlijk de kans om een bubbelbad te delen met Fajah Lourens? Af en toe wat nachtrust inleveren heeft soms zo z'n plezierige kanten...;-)

Ook plezierig was de werkbespreking vandaag. Nadat ik eerder op de dag wat partijfolders had gehaald om per omgaande rond te delen ging ik vanavond met Ferdinand samen naar het werk om de avond van morgen te bespreken. Na afloop nog even naar The Tara voor een borrel met collega's Mike en Willem. Later werden wij in het drinkgelag bijgestaan door nog een lading collegae en net toen Fer en ik de jassen pakten vanwege het naderen van bedtijd kwamen collega Wieteke en Herman het gezelschap aanvullen. Gezellig. Ook al bleek een uurtje in de kroeg hangen nog niet helemaal Ferdinand z'n ding te zijn. Gelukkig heb ik een nieuw mobieltje met daarop nieuwe spelletjes...;-)

De dag eindigt voor mij met de voorspelling dat premier Sharon dit aards tranendal zeer spoedig zal verlaten. Het bericht is namelijk de wereld ingestuurd dat hij buiten levensgevaar verkeert. Dat heb ik vaker gehoord.
Herinnert U zich Paus Johannes Paulus II nog?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!