Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 22, 2006

Bewijs

Bewijs

Vannacht eventjes wakker geworden om naar m'n kinderen te kijken. Eva lag lekker ontspannen op haar rug met haar handen open; Ferdinand lag op z'n zij tegen haar aan met een arm beschermend om z'n zusjes middel. Vanmorgen bleek dat ze de deken naar de kachel in de woonkamer hadden gesleept en gezamenlijk een kussen als steuntje gebruikten bij het televisie kijken.

Ik hou zielsveel van die wezentjes.

Hoewel ik een goede samenzweerderstheorie ook wel kan waarderen. Zo wees vriend Wolkewietje mij op de mogelijkheid je eigen samenzweringstheorie samen te stellen. Humor om te lachen, mensen!

Eva kan ook zo heerlijk lachen. Vanmiddag kon ik haar lache bewonderen zonder dat haar broer in de buurt was. Die speelde bij vriend Maurits terwijl zijn zusje en ik samen het aquarium van goudvis Suske onder handen namen en later Eva ging stofzuigen terwijl ik het een en ander opruimde. Samen bereidden en nuttigden wij de lunch en samen keken wij toe hoe Marianne Timmer net naast het podium eindigde in het eindklassement van het WK-sprint te Heerenveen. Ach, de Olympische Winterspelen moeten nog komen.

Net als de bewijzen voor het feit dat de Overheid bewust bepaalde informatie naar de buitenwereld lekt om de burgers ongerust en bang te maken. Dit alles in het kader van "Een bange bevolking is eenvoudiger te controleren." Ik heb het al eerder gezegd en ik blijf het zeggen: Geloven in de Grote Complottheorie is net als geloven in de postbode: waarom zou je geloven in iets waarvan je weet dat het bestaat? Het is weliswaar niet voortdurend om je heen maar enkele malen per week zie je mogelijke bewijzen voor het bestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!