Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, januari 14, 2006

Barbara

Barbara

Vanwaar al die bangmakerij? Het vogelgriepvirus H5N1 schijnt te muteren in een virus dat eventueel mogelijkerwijs onder bepaalde extreme omstandigheden wellicht overdraagbaar zou kunnen zijn op mensen. Mits de persoon in kwestie daarvoor gevoelig is en tenzij hij/zij resistent is. De kans dat je omkomt bij een aanslag van een Al-Qaida groepje is groter en die kans is al miniem. Behalve dan volgens een woordvoerder van de Afghaanse "regering":"Of je stuurt 1200 Nederlandse soldaten naar Afghanistan of Nederland wordt getroffen door terroristische aanslagen." Mij klinkt dat als dreigement in de oren. Ambassadeur Humayun Tandar lijkt er meer van te weten. Heeft hij zelf soms contacten met Al-Qaida?

In Saw II zijn mensen ook bang. Doodsbang. Heeft U ook gisteravond bij Shownieuws gezien hoe ondermeer Aram van der Rest werd banggemaakt door onze thematiseerder Willem? Vandaag was de entree op het werk één grote uitdaging van vrijdag de dertiende-bijgeloof: bezoekers moesten onder een ladder door en het pad van een zwarte kat kruisen om bij de kassa te komen. Ook het op de film gebaseerde spel zat razendknap in elkaar.
Even wennen dat alles klopte, iedereen op de juiste tijd op de juiste plek stond... Goed gedaan allemaal!

Vandaag lekker gewerkt van 10.00 tot 23.00. Soms wel lekker maar niet altijd. "Normaal" gewerkt én Rocky Horror repetities gehad. Ferdinand was netjes zelf op tijd naar oma gegaan om daar andermaal een gezelig weekend door te brengen met veel darten kijken. Raymond van Barneveld is door en Francis Hoenselaar is in de finale gestuit door Trina Guliver, de Ongenaakbare. Nieuws van een ander sportfront is dat Barbara de Loor naar Turijn mag. Hoera!

(NB: Dit stuk werd gisteravond half twaalf geschreven maar door server-problemen pas nu geplubliceerd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!