Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 24, 2006

ADSL

ADSL

XS4ALL kreeg de hoogste cijfers van haar ADSL-klanten omdat die zo uitermate tevreden zijn met de snelheid en service van deze provider. Dus hoe komt het dan dat ik dit zit te typen vanachter de terminal bij de sigarenman om de hoek?

Gistermorgen viel m'n verbinding weg waarop ik de helpdesk van XS4ALL belde die mij doorverwees naar die van de KPN waar men mij doorverwees naar de heldpesk van XS4ALL.
Gelukkig zat daar iemand met verstand van zaken die mij kon vertellen dat er niets aan de hand was met mijn instellingen of abonnement en mij vervolgens doorverwees naar de KPN...Door hen de lijn laten doorlichten en op advies een aantal handelingen met m'n modem uitgevoerd.
Brandde eerst alleen het controlelampje niet bij "ADSL-verbinding", nu waren ook de lampjes "Netwerk-verbinding" en "Power on" niet langer aktief.

Conclusie van de KPN-meneer:"Het modem is stuk of er is iets anders aan de hand."Sterk! Een niet minder dan briljante gevolgtrekking en dat voor maar 20 minuten a 10 cent per minuut.
Al een paar weken lang had ik regelmatig geen verbinding tussen 7 en tien uur 's avonds.
Volgens de KPN ligt dat feit aan mijn modem. Die is tenslotte al ruim twee jaar oud...

Hier nog even het stukje waarvan het de bedoeling was dat dat gisteren werd gepubliceerd:

Voor het slapengaan nog even samen met Ferdinand een nieuwe wereld gebouwd. Leuk hoor, samen met je zoon van tien Civilisation II spelen. Politiek is ook zo'n leuk spelletje en tot ergernis van velen speelt nieuwkomer Alexander Pechtold niet volgens hun regels. Brak hij eerder een lans voor de legalisering van softdrugs, nu doet hij een boekje open over de interne machtsspelletjes in politiek Den Haag. Ik begin hem steeds aardiger te vinden...;-)

Ook aardig is de draaikonterij van de woordvoerders van de AIVD die inmiddels officieel verklaren dat de geheime documenten die indertijd het Mikado-project in gevaar brachten niet door politie of Openbaar Ministerie zijn gelekt. Dat is dus duidelijk: de stukken zijn niet per abuis naar buiten gekomen maar bewust vrijgegeven. Weten we dat ook weer.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Rick van der Linden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!