Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, december 24, 2005

Warrig

Warrig

Nog eventjes en ik moet "Slapen" als aparte post inboeken in m'n agenda...vandaag na een dag werken in The Amsterdam Dungeon doorgesjeesd naar de repetitieruimte voor een repetitie voor The Rocky Horror Picture Show die wij op 14 januari 2006 gaan brengen in het COC-gebouw aan de Rozenstraat 14 te Amsterdam. Dungeon-collega Alan heeft per vandaag de cast versterkt. Het werd een leuk weerzien met oude bekenden en een prettige kennismaking met de nieuwe castleden. Maar nog leden meer zou leuk zijn. Voelt iemand van de lezers zich geroepen om ons bij te staan op het toneel?

Ook het werk voor de SP ligt niet stil. Tsja, wanneer je de deelraad in wilt zul je er toch iets voor moeten doen, natuurlijk. Niet dat ik hard werken erg vind maar een totale werkweek van over de vijftig uur gaat toch wel een beetje ver.

Een beetje ver ging ook Frans van Anraat. Gelukkig bestaat er nog zoiets als een goed werkend rechtssysteem waardoor dit hypocriete heerschap een verblijf van vijftien jaar in de cel staat te wachten. Weer een crimineel voorlopig weggeborgen. Zo hoort dat: iedereen die iets doet waarvan hij of zij weet dat dat tegen alle regels indruist dient daarvoor de consequenties te aanvaarden. Of je nu willens en wetens hebt bijgedragen aan massamoord of zelf je hondje hebt vermoord en aan een hek hebt gehangen...boeten voor die aktie zul je. Of het nu gaat om een gewetenloze schurk van middelbare leeftijd of een warrige dame in een rolstoel: wanneer je je misdaad bewust begaat moet je gewoon de bak in. Of zoals in dat laatste geval, tenminste een forse boete betalen. Of mensen die doelbewust schade berokkenen aan de medemens of maatschappij niet altijd psychisch in de war zijn...

Inmiddels is het 24 december en staan wij stil bij de slachtoffers van de Tsunami-ramp, een jaar geleden.

Geen opmerkingen: