Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 07, 2005

Internet-connectie

Internet-connectie

Het avondje van gisteren was minder rustig dan dat van de dag ervoor maar wel heerlijk...Het begon toen Ferdinand thuis kwam van de Ekokids-club en de Zak van Sinterklaas voor de deur aantrof. Na een door buurman Dudo verzorgde maaltijd was het tijd voor een beker warme choco met marshmallows en het uitpakken van de cadeautjes. Sinterklaas bleek ons flink te hebben verwend: zo kregen de Ferman en ik beiden een fraai vest en een paar sokken. Verder kreeg m'n zoon ondermeer een figuurzaagset waarmee hij lekker aan het werk kan. Klaarblijkelijk was er een hulpsinterklaas aan het werk geweest die de zak nog wat extra had gevuld om de "echte" Sinterklaas bij te staan in deze economisch moeilijke tijden...Aardig, niet?

Vanmorgen vroeg nog even bezig geweest om de printer weer aan de praat te krijgen. Al een tijdje deed-ie't helemaal niet maar sinds vanmorgen drukt-ie in ieder geval documenten in kleur af. Zwarte letters komen maar niet op papier...Omdat zijn vader daar druk mee bezig was besloot Fer op eigen houtje om niet alleen z'n eigen ontbijt te verzorgen maar ook alvast z'n eigen lunchtrommel te vullen...én die van mij! Hoe lief!

Tijd voor school waar het tijd was om de hal te ontdoen van de Sinterklaas-versiering en de school in kerstsfeer te brengen. Een leuke klus met een leuk stel ouders.

Ferd had vandaag een toets: de topografie van Gelderland. Zijn vader mocht hem gisteravond nog helpen oefenen en tot zijn en mijn grote vreugde kon hij mij vol trots vertellen dat het studeren werd beloond met een 10+! Echt helemaal te gek!

Op het werk was het vooral dankzij een aantal collega's beregezellig maar toch was ik blij dat ik weer naar m'n zoon mocht. Samen met hem een aflevering Dr. Who zitten kijken tijdens het eten en nu (20.30u) zit hij te kijken naar Mythbusters terwijl ik dit stukje intyp in afwachting van het herstel van de lokale internet-connectie.
Toch maar 'ns een deel van m'n abonnementsgeld terugvragen aan m'n dienstverlener...:-#

Overigens: gisteren berichtte ik over de uitzending op Ketnet van de serie "Sprookjes". Helaas betrof het het uitzendschema van vorig jaar...Toch maar even de omroep vragen of zij voor mij een kopietje van de band hebben...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!