Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, oktober 27, 2005

Eng

Eng

Grote nieuws van vandaag is de brand in een cellencomplex op Schiphol waarbij 11 "vreemdelingen" de dood vonden. Vermoedelijk aangestoken door een paar gedetineerden die een manier zochten om te ontsnappen. Gezellige lui.

Kwam gisteren nog zomerkamp-collega Anouk tegen en samen haalden wij wat mooie herinneringen op. 's Avonds kwam buurvrouw Pieternella nog even op visite en verder hadden een paar buren het in hun hoofd gehaald om tot drie uur vannacht op luide toon te discussiëren. Dat was nog niet eens zo erg: ik begreep er geen woord van omdat de argumenten in het Arabisch over en weer geslingerd werden! Niet eerlijk...

Vandaag hadden we veel Italianen op het werk wat het werk ietwat bemoeilijkte aangezien Italiaanse toeristen doorgaans geen andere taal dan die van henzelf beheersen. Zelfs de meeste Franse toeristen kunnnen rustig uitgesproken Engels redelijk volgen. Kan iemand mij vertellen hoe je in het Italiaans zegt:"Mobieltjes uit!"? Verder heb ik twee mensen laten flauwvallen. Net geen nieuw record, helaas...Maar eentje daarvan viel ten prooi aan engigheid reeds binnen 5 minuten na binnenkomst. En dat is wél een nieuw record! Tsja, dat krijg je als mensen beweren dat The Amsterdam Dungeon niet eng genoeg is...;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!