Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, september 30, 2005

Vragen

Vragen

Een aanradertje voor hen op zoek naar inspiratie: laat U verleiden tot een bezoek aan mijn weblog met de titel "Vragen" en overtuig U van het feit hoe makkelijk het vaak is om vragen te stellen aan (zelf)benoemde machthebbers."Waarom heeft zus en zo dat eigenlijk besloten?" Welnu, "zus en zo" is maar een gewone sterveling en kan dus gewoon vragen beantwoorden. Of bot zijn en je volkomen negeren. Maar baadt het niet dan schaadt het niet. Nee heb je en ja kun je krijgen. Zo gewonnen, zo geronnen. Eh...

Ik was wel toe aan de vrije dag vandaag. Hoewel...vrij? Uitslapen zit er niet in met een kind in huis die ook nog naar school moet en helaas kon ik het niet laten om toch aan wat scripts te werken voor m'n nieuwe baan en wat puntjes op de i te zetten bij het verkiezingsprogramma van de SP-Westerpark. Omdat ik vandaag "vrij" was haalde ik zelf Ferdinand van school in plaats van dat aan de mensen van de opvang te laten. Samen regelden we een en ander in verband met de komst van zijn zusje dit weekeinde. Dat wordt leuk! Al met al toch weer een paar uurtjes niets voor mezelf gedaan. Verdorie! Telt eigenlijk "teennagels knippen" als "iets voor jezelf doen"?
Misschien niet de leukste klus maar toch...

Zelf frietjes bakken. Dat is leuk! Want de friet-in-'t-bakkie wordt binnenkort duurder "omdat de aardappeloogst is tegengevallen". En gaat de prijs dalen wanneer er sprake is van "een fantastische oogst"? Neen, natuurlijk niet! Ze zijn toch zeker niet gek!? In ieder geval niet zo gek als hedendaagse ontvoerders...

De betrokkenen in de zaak rond de ontvoering van Claudia Melchers liegen om het hardst tegen elkaar op.
Welke leugenaar houdt't het langste vol? Lorenzo? Hans? Claudia? Floris? Het Openbaar Ministerie? De pers?.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!