Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, september 08, 2005

Ruzie

Ruzie

Is het aanzetten tot een misdrijf strafbaar? In dat geval krijgen diverse Nederlandse castingbureau's het nog moeilijk. Steeds vaker verlangen zij van kinderen schooltijd te verzuimen voor de (eventuele) opnames van reclamespotjes. Doodleuk raden zij de ouders aan het kind gewoon maar ziek te melden. Gewetenloze op geld beluste schurken zijn het!

Ontving al weer snel antwoord van een woordvoerder van het OM op mijn vervolgvraag. Die lui zijn erg snel met vragen beantwoorden! Bijna net zo snel als met het veroordelen van onschuldigen...

Vandaag het laatste gesprek gevoerd met de meneer die mij de laatste tijd heeft ondersteund bij mijn speurtocht naar het hervinden van mijn innderlijke rust. In zijn eigen woorden heeft hij niets meer om mij bij te brengen. Mooi toch? Ik ben nu één met mijn Karma. Mijn Yin en Yang zijn in evenwicht. In mijn medicijnkastje ligt een doosje Fukitol...Straks moet ik er maar weer eentje slikken want het lijkt er sterk op dat mijn trouwe combi-oventje na ruim zes jaar trouwe dienst is overleden en bovendien heb ik net een ruzie met m'n zoon achter de rug. Tsja, het zal er wel bijhoren maar is het normaal als een kind twee maanden voor z'n tiende verjaardag begint met puberen? En is er eigenlijk wel sprak van puberen als hij eenvoudigweg zonder aanwijsbare reden liegt en doelbewust beloftes niet nakomt of begint hij eindelijk een normaal kind te worden? Wie het weet mag het zeggen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!