Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, augustus 30, 2005

Denken

Denken

Googlewhack:
vuurwerkwinkel sint nicolaas

Wederom zijn er doden te betreuren na een brand in een immigratiewijk in Parijs. Je zou er haast wat van gaan denken...

Zo plegen mensen er nog wel'ns iets van te denken als ik op visite ga bij een buurvrouw of als een buurvrouw mijn stulpje opzoekt. Wanneer een vrouw op visite gaat bij de buurvrouw is er blijkbaar niets aan de hand maar wanneer je dat als man waagt...oei, oei, oei! Gisteravond was het weer zo'n avondje van uitwisseling van bezoekjes en kon ik de buurvrouw in kwestie helpen met het installeren van haar ADSL-aansluiting. Lekker gevoel wanneer je iemand ten dienste kan zijn. Vindt U niet?

U leest nu het eerste stukje van de hand van een kersvers lid van de redaktie van een stedelijke nieuwsbrief van een partij die het socialisme een warm hart toedraagt. Vrijwel direkt na thuiskomst van een meer dan gezellige dag op de Linnaeushof met m'n zoon, z'n vriend Berend en diens vader Berend, vertrok ik naar m'n eerste redaktievergadering. Ik kan U vertellen dat de Amsterdamse SP-leden leuke dingen in het verschiet liggen te wachten. Bovendien kan ik U vertellen dat men besloten heeft mij aan te nemen als acteur in de Amsterdam Dungeon: een nieuwe uitdaging wacht op mij!

Lekker een weinig uitgeslapen na de bijeenkomst van gisteren om rustig te ontbijten en wat strijkgoed weg te werken voordat ik Ferdinand ophaalde van vriend Berend bij wie hij had gelogeerd. De Ferman trakteerde Pieter en diens zoon vanmorgen op door hem zelf gemaakte kaasbroodjes. Samen met hem wat boodschappen gehaald en een cadeautje voor de morgen jarig zijnde Tante Mary. Thuis even de cadeaus voor oma's verjaardag, overmorgen, ingepakt en het huis een beetje aan kant gemaakt voor de komst van opa later op de dag. Opa gaat z'n kleinzoon helpen met het opbouwen van een treinbaan op zolder. Die lag een paar maanden terug nog in de woonkamer maar een beetje loopruimte is wel'ns praktisch. Zodoende.

Op advies van de meneer van de videotheek ga ik vanavond dankzij een kortingsbon genieten van Audrey Tautou in "Un long dimanche de Financailles".

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Hendrikje van Andel-Schipper.

Geen opmerkingen: