Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, augustus 21, 2005

Breda

Breda

Volgens het Nederlands justitieel apparaat begon de onafhankelijkheid van Indonesië niet op 15 augustus 1945 toen Soekarno en Hatta Indonesië onafhankelijk verklaarden maar pas enige jaren later toen Nederland zich officieel terugtrok uit haar voormalige kolonie. Over deze periode heeft Rob Bouwman een zeer informatief beeldverhaal geconstrueerd, gericht aan allen en opdat zij die het leven lieten in deze verschrikkelijke, door velen vergeten, periode, kunnen worden herdacht.

Lekker een weekendje weggeweest om te verblijven in de woning van vriend Erwin te Breda. Niet alleen is Breda een leuke stad, ook was het daar vandaag toevallig Harley Davidson-dag. Eva en Ferdinand hebben zich vergaapt zich aan de diverse motoren, de een nog aparter van model dan de ander. Errug gaaf! Thuisgekomen dook ik meteen de keuken in omdat het eigenlijk al etenstijd was en toen ik terug de woonkamer in kwam bleken broer en zus de reistas al te hebben uitgepakt. Zelfs de tandenborstels waren weer waar ze hoorden! Onderweg naar het zuiden hoorde ik overigens van een rasechte socialist dat Fidel Castro al reeds door maar liefst tien (10!) Amerikaanse presidenten is dwarsgezeten. Knap, niet?
Altijd leuk, gesprekjes op perrons en in treinen: je hoort nog'ns wat.

Ook knap zijn de systeembeheerders bij blogger: eerst was er niets aan de hand maar sinds kort zijn de berichten wat betreft de lay-out vrij lastig te lezen. Bij de concurrenten van Internal Exploiter is er niets vreemds te zien maar bij het oogappeltje van Bill Gates (IE) is er iets grondig mis met hoe mijn stukjes op het scherm van de onvermoede gebruiker worden getoond. Tips, iemand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!