Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, augustus 24, 2005

Auditie

Auditie

Googlewhack:
wim duisenberg stiefkinderen

Volgens het kabinet gaan de meesten van ons er volgend jaar in koopkracht op vooruit. Om de een of andere reden sta ik ietwat sceptisch tegenover die uitspraak maar wanneer je hoort dat werkenden minder WW-premie gaan betalen dan gepland en er bovendien meer geld vrijkomt voor de reparatie van de wet op de kinderopvang en je nagaat dat ik ongetwijfeld binnenkort weer werk heb én bovendien vader ben dan ziet de prognose er goed uit. Maar ja, geef me een weekend de tijd, een potje typ-ex en de jaarcijfers van beide bedrijven en op papier kan het lijken dat Onur Air in staat is KLM/Air France uit te kopen...
Wat ik eigenljk zeggen wil: cijfers zeggen mij niet zo veel.

Terwijl Ferdinand zich vermaakte en het steeds donkerder werd kwam buurvrouw Angélique maandagavond even gezellig bijkletsen tijdens de koffie. Zij toonde zich zeer content met het door Fer en mij uit Parijs meegebrachte cadeautje: een sjaal in de kleur turqoise. Leuk hoor, wanneer iemand laat merken te waarderen wat je doet. Zo waardeerde gisteren m'n zoon het uitermate dat zijn vader hem meenam naar de film. The Hitchhikers Guide to the Galaxy blijkt ook voor 9-jarige jongens een goede bron van amusement. Zo gierde hij het uit bij de Walvis-scène...De volgende afspraak was er eentje met Daniëlle en Deborah die ons buiten de bioscoop stonden op te wachten. Even met hen zitten bijkletsen tot het tijd was bij m'n moeder langs te gaan. Na het avondeten aldaar genuttigd te hebben naar huis getogen om nog een uurtje te repeteren voor een auditie om de rest van de avond een SP-vergadering bij te wonen als kerngroeplid. Vanuit het bestuur kregen wij leuke complimentjes over ons concept-verkiezingsprogramma. Altijd leuk, complimentjes.
Zo kreeg ik die vandaag ook tijdens een auditie voor een schijnbaar leuke baan en werd het een gezellige middag, ongeacht wat het resultaat moge zijn.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Bob Moog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!