Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 25, 2005

Amélie

Amélie

Googlewhack:
geboortejaar bram peeper

Ferdinand kwam, toen ik thuiskwam, net terug van een bezoekje aan buurman Dudo die hij zijn bij oma thuis zelfgemaakte muntsiroop kon laten proeven. Van buurvrouw Hetty ontving m'n zoon nog wat kleinigheidjes "voor de kinderen". Lief he? Een groot deel van de dag was de Ferman op stap met zijn biologische moeder, buurvrouw Johanna. Zo zijn ze ondermeer naar winkelcentrum Osdorp geweest, hebben zij een fastfood-zaak bezocht voor de lunch en een mini-circusvoorstelling bijgewoond die voor Superfer niet zo geschikt bleek: het betrof eerder een voorstelling voor echt jonge kinderen. Meer de leeftijdcategorie Eva, Dayna, zeg maar.

Dat Ferdinand zich elders vermaakte kwam voor mij goed uit aangezien vandaag ronde twee was van de gisteren aangevangen auditie. Werd gisteren de nadruk gelegd op individueel presteren, vandaag ging het vooral om het groepsgevoel: hoe functioneer je in een groep; hoe gedraag je je bij een plotseling veranderde situatie. Het werd een zeer geslaagde middag en volgende week horen we wie van de groep definitief door is en zich voortaan werknemer van het bedrijf in kwestie mag noemen. Spannend, hoor!

Van een heel andere orde van spanning is de speurtocht van Amélie Poulain naar de ware liefde. Buurman Leon kwam even meegenieten van deze in Parijs opgenomen "feelgood"-film die Ferdinand en ik samen bekeken, mede om te zien of wij voor ons bekende stukjes van de stad zouden herkennen. Wat wij inderdaad deden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!