Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 12, 2005

Foto's

Foto's



Googlewhack:

mcdonalds floormanager paying



Vandaag maar weer'ns wat langliggende klusjes afgehandeld: zo is eindelijk de vorig jaar aangeschafte rookmelder opgehangen, heeft de branddeken een plekje aan de muur gekregen, is het aquarium weer zo doorzichtig dat men daadwerkelijk de vissen kan zien en zijn er weer een paar stapeltjes foto's ingeplakt. Buiten een korte visite van buurvrouw Angélique is er weinig enerverends gebeurd of het moet het binnengekomen bericht zijn dat een jongedame uit Israël in september naar Amsterdam komt. Ferdinand hielp na het avondeten buurman Dudo met het installeren van diens nieuwe hangmat terwijl ik wat foto's inscande ten behoeve van het binnenkort online gaande foto-album. Er is al een onderdeel van dat album online! Natuurlijk heb ik ook een aantal sollicitaties verstuurd maar dat gaat inmiddels zo routinematig dat dat feit niet meer vermeldenswaard is. In mijn ogen tenminste.



Zou men in bijvoorbeeld Irak zo langzamerhand ook niet vreselijk moe worden van het routinematig bombarderen, opblazen en overhoopschieten van onschuldigen? Of weet men inmiddels niet meer beter, zoals de Israeli's en de Palestijnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!