Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juli 04, 2005

Energie

Energie



De gezamenlijke Nederlandse banken willen dat het slecht gaat met bedrijven in Nederland, getuige deze zinsnede die ik tegenkwam op Nu.nl:

"De Nederlandse economie moet snel aantrekken om te voorkomen dat bedrijven niet kopje onder gaan."
Zou dat het doel zijn? Als het slecht gaat in het bedrijfsleven moet er meer van de banken geleend worden...


Voor George Junior is in ieder geval de Amerikaanse economie belangrijker dan het wereldklimaat op lange termijn: "Laat mensen over vijftig jaar maar (letterlijk!) stikken; Als m'n opdrachtgevers en ik nu maar goed geld kunnen verdienen." Dat lijkt de baas van Amerika toch echt te denken of heeft hij nog een andere reden om het nieuwe klimaatverdrag tijdens de G8-top in Edinburgh niet te ondertekenen?




Buurvrouw Angélique kwam gisteravond langs met een pak koffie dat meteen maar geopend werd. Niet veel later kwam Bas langs voor een babbeltje en werd Ferdinand door hen samen gretig en prettig geplaagd. Hij had vermoedelijk iets te lang in bed liggen lezen want vanmorgen werd hij wat brak wakker. Arme jong.
M'n koffie-uurtje van vandaag deelde ik met buurvrouw Wynona. Later op de dag ging ik nog even op ziekenbezoek bij buurman Dudo. De rest van de dag was voor klussen in huis: zo is er een lamp gerepareerd, heeft een nieuw handvat het gebroken handvat van een bureaulade vervangen, heeft een beschadigde muur hier en daar een likje verf en/of een kloddertje muurvulsel gekregen, is een deel van de wand in het badhalletje voortaan dieprood van kleur en is er een tas met oude kleren op zolder uitgesorteerd. Zou ik de benodigde energie gekregen hebben van het sporten, gisteren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!