Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juli 25, 2005

Ei

Ei

Wanneer het gewone reaktie-gebeuren eventjes onbruikbaar blijkt dan kunt U vanaf heden ook hier Uw ei kwijt.

Wanneer een team agenten op U af komt rennen, al schreeuwend "We hebben'm! We hebben'm!"
dan blijft U uiteraard netjes staan wachten tot de heren U met geweld tegen de grond werken om vanuit Uw benarde positie vriendelijk te vragen waarom zij het op U gemunt hebben. Toch? Een Braziliaanse electricien in Londen deed dat niet op 22 juli. Uitsluitend om die reden werden er vijf kogels door zijn hoofd gejaagd. Of zou de politie geweten hebben dat hij een zware beroepscrimineel was? Zijn wetsovertreding bestond overigens uit het laten verlopen van zijn visum. Een misdaad die niet ongestraft mag blijven. Onvergeeflijk.
Overigens staat de Britse premier Tony Blair volledig achter de moord. Want dat was't en niets anders.

Helpt U mij herinneren dat ik voorlopig Londen niet aan doe als vakantie-bestemming? Ik ben niet bang voor eventuele terroristen maar beargumenteerd bang voor de terrorisme-bestrijders. Die zijn heden ten dage een stuk gevaarlijker. Soms is het middel erger dan de kwaal.

Vooralsnog kent Ferdinand een plek in de Kennemerduinen als vakantie-bestemming. Dagelijks wordt hij heen en weer getransporteerd tussen Amsterdam en een duinpan. Vanmorgen was oma (die speciaal voor dat doel bij ons was blijven logeren) mee om haar kleinzoon uit te zwaaien.
Vreemd eigenlijk: heb je vakantie, zet je de wekker een uur eerder dan normaal. Natuurlijk werden de kinderen verwelkomd met een flinke plensbui maar ook in de regen vermaakten zij zich.
En waarom ook niet? Omdat ik niet zeker weet of de sigarenboer open is op het moment dat wij morgenochtend zijn zaak voorbij lopen ging ik na het avondeten nog even de deur uit.
Bij die aktie liep ik buurvrouw Angélique toevallig tegen het lijf. Altijd goed voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!