Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, juli 23, 2005

Dr. Phil

Dr. Phil

Doet U ook Dr. Phil's Test? Deze weblogger scoorde 54 punten. De bijbehorende omschrijving luidt:
Anderen zien je als een opwindende, erg levendige, maar impulsieve persoonlijkheid. Een geboren leider, die snel beslissingen neemt, maar helaas niet altijd de juiste. Men ziet je als dapper en avontuurlijk, iemand die alles eens in zijn leven wil hebben gedaan; iemand die kansen aangrijpt en geniet van het avontuur. Men vindt het prettig om in je buurt te zijn, door de opwinding die je uitstraalt.

Wat denkt U: moet ik mij zorgen gaan maken?

In ieder geval hoef ik mij geen zorgen te maken over een gebrek aan initatief bij ons kabinet om de burger het leven zo vervelend mogelijk te maken.
Ruim dertigduizend mensen zijn op de bon geslingerd omdat zij geen geldig identiteitsbewijs op zak hadden. Vanaf 1 januari van dit jaar is dat namelijk verplicht voor elke inwoner van dit land van veertien jaar en ouder. Hoeveel terroristen en (potentiële) criminelen zaten daar tussen? Hoeveel aanslagen zijn er met deze actie voorkomen? U kunt dat zelf wel raden denk ik en voor wie geen zin heeft om te denken: er zijn precies nul terroristische acties voorkomen door de invoering van de ID-plicht. Een uitzonderlijke score. Ook de zeer recente gebeurtenissen in de Egyptische badplaats Sharm el-Sheikh bewijzen dat het aanscherpen van veiligheidsmaatregelen geen effectieve methode is om terrorisme te bestrijden.
Waarom toch weigeren regeringen te zien dat het probleem bij de wortel moet worden aangepakt? Het enige dat men in Londen heeft weten te bereiken dankzij de honderden extra camera's is dat men nu een zogenoemde "nametag" kan vastbinden aan de overblijfselen van een aantal opgeblazen terroristen. Joepie. Dat helpt.

Ferdinand en ik helpen onszelf maar.
Ons uitstapje van vandaag bracht ons naar de Gamma waar Ferdinand een honkbalset buitmaakte die hij weinige uren later in de binnentuin samen met zijn vader uitprobeerde. Buurvrouw Hetty en buurman Dudo kwamen zijn verrichtingen bewonderen. Met name het vangen gaat erg goed. In september vindt het WK honkbal in Nederland plaats. Wanneer de karavaan neerstrijkt in Amsterdam gaan wij zeker een kijkje nemen.
Wanneer Lance Armstrong morgen in zijn gele tricot onder de Arc de Triomphe doorrijd en daarmee een eind maakt aan een hoofdstuk in de Tour de France zit ik in een tent in de Kennemerduinen om nogmaals de procedures behorend bij het werk als zomerkampbegeleider door te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!