Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 08, 2005

Verwennerij



Googlewhack:

"up down like a jojo"





Volgens minister Gerrit Zalm gaat het nieuwe paspoort 12 jaar mee. Bedoelt hij daar mee dat het pas na 12 jaar verlengd hoeft te worden of dat het zo stevig is dat het 12 jaar houdbaar is, ook al dient het na vijf jaar verlengd te worden? In ieder geval krijgt elke 14-jarige als verjaarscadeau gratis en voor niets een identiteitskaart waarmee die net zo duur wordt als indertijd de Jodenster.
Het paspoort daarentegen stijgt een tikkeltje in prijs: van zo'n 35 naar 65 euro. De burger moet namelijk de staat betalen voor het opslaan van privacy-gevoelige gegevens.



Gisteravond voor het eerst sinds een viertal weken weer naar pencak Silat-les geweest. Had m'n mede-cursisten wel gemist hoor: Jan, Deborah, Bas, Virginia, Peter, Patrick...Ferdinand was mee deze keer en gaat mischien volgende keer meer doen dan de begingroet en de warming-up. Toch, Fer?



Vanmiddag haalde ik hem van school om samen met hem zijn geld uit de spaarpot over te zetten naar zijn girorekening. Op een dag kan die jongen gaan rentenieren, wat ik je brom! Maar vooralsnog betaalde ik voor onze verwennerij van vandaag: voor hem een boek van Paul van Loon en voor mijzelve een boekje over NLP en het beïnvloeden van toeval. Ook al zit je krap bij kas, soms moet je gewoon even op onverantwoorde wijze geld uitgeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!