Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, april 16, 2005

Toekomst



Mijn toekomstbeeld van "Nederland over twaalf jaar":

Hans Wiegel is Minister-President; wie wil douchen werpt eerst een muntje in de watermeter;
Kinderen krijgen voor hun verjaardag van papa en mama een stuk zeep of een tandenborstel, keurig ingepakt in een afgescheurd blad uit de gratis huis-aan-huis verspreide krant "Ons Nederland"; 's Avonds speelt men Ganzenbord bij kaarslicht bij gebrek aan electriciteit.



Vooralsnog, echter, is het niet zover en hebben wij het relatief eigenlijk vrij goed. Zo besteedde ik vanmorgen wat "kwalitijd" met Dayna, de Ferman's jongste zusje, terwijl m'n zoon zich met z'n oudste zus onderhield. Met de twee oudste kinderen vervolgens nieuwe waterplantjes gehaald voor de goudvissen, boodschappen gehaald en het inktpatroon van m'n printer laten bijvullen. Heb met die laatste aktie toch maar even zo'n twintig euro bespaard. Niet gek voor een vijftal minuten werk!


Niet veel later op de dag waren wij bij de eerste schouwing van de pilot videoclip "In de Staat van Narcose" bestemd voor Spinvis. Ondermeer buurvrouw Angélique was er getuige van hoe ondergetekende oprecht verbaasd was toen hij samen met een paar andere acteurs naar het podium werd geroepen om een officieel bedankje in ontvangst te nemen van het produktieteam "Springvloedflim". Naderhand gingen wij even langs bij de woonboot van Paap om Fer's schooltas op te halen die hij gisteren bij Thura in de hal had laten staan.

Bij thuiskomst zagen wij nog juist buurvrouw Angélique de schemering tegemoet fietsen. Na het geïmproviseerde avondeten Eva's schrale plekjes op de huid even behandeld en de gezamenlijke dag afgesloten met een overheerlijke groepsknuffel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!