Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 19, 2005

Dolkomisch



Googlewhack:

everlong vertaling nederlands



Wilt U dat "de Grote Landen" het volledig voor het zeggen krijgen in Europa, stem dan JA bij het referendum over de Europese Grondwet op 1 juni aanstaande...



En over kiezen gesproken: Het Conclaaf heeft gesproken en een conservatief ex-lid van de Hitlerjugend verkozen tot de nieuwe leider van de Katholieke kerk. Meneer Ratzinger gaat voortaan door het leven als Paus Benedictus XVI. Ik ben benieuwd hoe lang deze 78-jarige man de koers zal bepalen van de uitvinders van de kruistochten. Wie weet blijkt het wel een heel gezellige man te zijn die het beste voorheeft met de mensheid en zich niet bemoeit met hoe anderen hun leven indelen...




"Dolkomisch" noemde de Arbo-arts mij vanmorgen. "En dat zonder dat U dat bedoeld te zijn" voegde hij eraan toe. Als voorbeeld waarom hij ook zo blij was met mij noemde hij de categorie mensen die bij hem komen omdat zij depressief zijn, een jaar lang helemaal niets doen en zich er dan over verbazen dat zij nog steeds depressief zijn. "Je neemt je lot in eigen hand" was de zegswijze waar wij ons beiden in konden vinden. En zo is dat ook, natuurlijk. Alleen wordt de een wat meer tegengewerkt dan de ander. "Met de hoed in de hand komt men het verst" wist hij mij bij de uitgang van zijn kantoor nog even mee te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!