Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 17, 2005

Werk



Eerst een testje om erachter te komen welk type je vooral bent: visueel, auditief of kinesthetisch.
Daarna vertel je een anecdote op je eigen manier (vooral visueel, auditief of kinesthetisch dus)
om vervolgens datzelfde verhaal te vertellen vanuit een van de andere twee gezichtspunten.
Het was weer een leuke les op de cursus "Communicatie en observatie" vanmorgen.

Na de les even op het werk langs voor het bijwerken van het kasboek, het (softwarematig) repareren van de printer en een kletspraatje met m'n vaste collega. Bovendien nog even kunnen praten met m'n vervangster. De kinderen zijn in goede handen (En hebben bloemetjes geplukt voor mij! Lief he?).



Verder begint het er steeds meer op te lijken dat ik werken in de kinderopvang maar moet vergeten tot ik het uitsluitend voor de lol kan doen. Als bron van inkomsten is het namelijk bij lange na niet voldoende. Terug naar werken in de administratieve sector dan maar? En als U ideeën heeft over een geschikte baan voor mij dan zegt U het maar. Bent U werkgever of kent U er eentje dan vindt U hier mijn CV. En hier m'n andere. Alles is bespreekbaar, behalve 's avonds werken, in het weekend of met een reistijd van meer dan drie kwartier.
Alvast bedankt voor het helpen zoeken.

En over zoeken gesproken: een verdere zoektocht naar Loekie blijkt niet nodig nu bekend is geworden dat de STER zelf, bij wijze van stunt, heeft meegewerkt aan de "ontvoering" van Neêrlands populairste leeuw. Niet echt grappig. Vind ik. Wat ik wel leuk vind is dat Ferdinand gebiologeerd kijkt naar de Achtertuin van Jan Wolkers. Hij laat er zelfs zijn Donald Duck stripboek voor wat het is. Als schoolproject hebben de kinderen vandaag in vuilniszakken van buurtbewoners zitten graaien. De bewuste burgers zaten in een complot om een week lang al hun (schone!) afval te verzamelen. De opdracht voor de kinderen bestond eruit te bepalen om wat voor soort mensen het ging. Eten zij vooral gezonde dingen? Hebben ze huisdieren? Zijn ze milieubewust? Hebben ze kinderen? Een leuk project. En nog leerzaam ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!