Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 20, 2005

Playstation



Googlewhack:

maandsalaris supermarkt verkoopmedewerker



Vandaag speelde Ferdinand op de Playstation. Tegen Daniëlle, onze gaste voor het weekend. Tegen buurvrouw Johanna, die op tijd was voor haar bezoekrecht vandaag. Tegen Andrea, de vriend van Debz, een vriendin van Daniëlle die haar nieuwste verovering even kwam showen. Verder heeft hij zichzelf maar liefst vier uren lang vermaakt terwijl zijn vader zich uitsloofte tijdens de eerste Rocky Horror-repetitie van het nieuwe seizoen. Wij bleven "maar" vier uren omdat wij op tijd bij oma wilden zijn voor een dineetje met oom Ron en zijn vrouw, tante Jane. Lekker gegeten, oude koeien uit de sloot gehaald en de groetjes overgebracht aan hun kinderen.


Nu even thee drinken met Bas van de kaartclub terwijl Ferdinand nog een hoofdstukje uit een Donald Duck-pocket leest terwijl zijn warme deken zich opwarmt en de echtgenoot van Theresa "Terry" Schiavo zich opwarmt aan de gedachte aan verzekeringsgeld. Of misschien ook niet. Sommige dingen kom je nooit te weten en andere dingen weet je zeker. Zo weet ik zeker dat ik vanavond ruim op tijd onder de dekens lig...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!