Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 03, 2005

Koud



Peter Kooiman van het Centraal PlanBureau (CPB) heeft iets leuks bedacht: wie niet werkt krijgt geen eten. Okee, hij stelt het niet zo strikt. Wat hij wel stelt is dat diegenen die kunnen werken daartoe moeten worden verplicht. Heel leuk plan, meneer Kooiman. U gaat er in uw eentje voor zorgdragen dat de KPN niet binnenkort 8000 mensen op straat zet? U gaat ervoor zorgen dat er duizenden betaalbare plekken in de kinderopvang bijkomen? Als U dat allemaal geregeld heeft dan praten we nog'ns verder. Akkoord?




Het valt niet mee om in te slapen wanneer de telefoon voortdurend gaat. Steeds dezelfde dronken idioot met verhalen die steeds warriger worden. Uiteindelijk uit arren moede de stekker er maar uitgetrokken, zeer tegen mijn gewoonte in. Er kan immers serieus iets aan de hand zijn en dan ben je zomaar niet bereikbaar. De laatste tijd blijkt dat ik bereikbaar ben voor diegenen die hulp willen bieden, op welke wijze dan ook. Vaak zelfs uit onverwachte hoek. Errug tof, allemaal! Kreeg de tip om niet teveel tegelijk te willen maar m'n leven te zien op micro-niveau. In het kader daarvan heb ik vandaag niet meer gedaan dan de afwas en heb ik een stapel strijkgoed opgeborgen. M'n lichaamstemperatuur blijft schommelen rond de 38.2 en ik moet mijzelf dwingen af en toe iets te eten. Ben inmiddels wel ruim drie kilo afgevallen in de afgelopen week. Hoera!


Ferdinand kwam thuis met rode ogen van vermoeidheid en pret. Het ziet er naar uit dat hij vanavond eerder in bed ligt dan z'n vader. Dit in tegenstelling tot de routine van de afgelopen twee dagen...




Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Rinus Michels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!