Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, februari 20, 2005

Vertrouwen



Googlewhack:

"Gerry Middelburg"





De Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen, Ruud Lubbers werkt niet langer in die functie. Hij heeft zijn aftreden bekend gemaakt en verklaard dat hij niet kan werken onder zo'n gebrek aan vertrouwen. Tijden veranderen, meneer Lubbers: Vroeger mocht je wél in billen knijpen en werd frauderen bestraft maar tegenwoordig is het omgekeerde het geval. Wie niet met z'n tijd meegaat, verliest.

Wellicht is het daarom dat de Israeli's eieren voor hun geld kiezen en ophouden met Palestijntje pesten langs de Gaza-strook.




Ze blijft toch wel grappig, mevrouw Hirsi Ali. Haar laatste trucje om media-aandacht te krijgen is verklappen dat zij op een marinebasis in Amsterdam zit en haar partner...eh...pardon...de voorzitter van Groep Wilders goeddeels opgesloten zit in een gevangeniscel op Kamp Zeist. Zij heeft dit bekend gemaakt "uit angst dat men er achter komt waar zij zitten". Doet mij denken aan een film die ik ooit zag waarin een milieu-activiste uit angst dat terroristen een kerncentrale zouden binnendringen om de boel te saboteren exact dat deed.

Dom wicht.



Dat ik het hier nauwelijks nog over buurvrouwen heb heeft vooral te maken met prioriteitsbepaling. Hetgeen dus niet zegt dat ik niet af en toe op straat een praatje maak met buurvrouw Ingrid, buurvrouw andere Ingrid of buurvrouw Nicole. Noch zegt het iets over de bezoekjes van buurvrouw Petra, buurvrouw Angélique of die van buurvrouw Pieternella. Het zegt meer iets over mijn gemoedstoestand. Denk ik.



Gistermorgen werd ik gewekt door de zangkunsten van Ferdinand die de onlangs aangeschafte PC-microfoon uitgebreid testte. Hij haalde een paar lekker broodjes voor het ontbijt terwijl ik mijn stramme ledematen tot de orde riep. Onderweg naar oma zijn door persoonlijke groei uitgedunde sokkenverzameling aangevuld en bij oma pisang goreng gegeten. Daarna auditanten ontvangen voor The Rocky Horror Picture Show en genoten van het naborrelen met een deel van de cast. 's Avonds Thura's nieuwe woonstekje opgezocht om uiteindelijk tegen middernacht moe maar voldaan m'n bedje in te rollen.

Vandaag wat in huis zitten aanrommelen tot men mij ophaalde vanwege mijn medewerking aan een videoclip. Netjes op tijd thuis en maar weer'ns vroeg naar bed. Slapen is goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!