Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, februari 07, 2005

Geestig



Hoe geestig:

Er komen niet veel bezoekers naar mijn Engelstalige (ongeveer wekelijks bijgehouden) blog maar vandaag kwam er zowaar een hit uit Togo, U weet wel, dat West-Afrikaanse land waarvan de burgerbevolking in rouw is gedompeld vanwege het recente verscheiden van hun geliefde vorst: Gnassingbé Eyadéma.

7 February19:50CafeNet Internet au Togo, Togo



Uit het gesprek van vanmorgen met de bedrijfsmaatschappelijk werkster kwam een aantal opties naar voren.
Tot nu toe lijkt de meest realistische die waarbij mijn naam binnen afzienbare tijd zal worden toegevoegd aan de lijst met namen van de nationale arbeidsreserve. Er volgen echter meerdere gesprekken. De eerstvolgende is over een maand aangezien het errug druk is bij bedrijfsmaatschappelijk werk...

Tot dusver in ieder geval hartelijk dank voor het zo hartstochtelijk meeleven en de bovendien niet onaardige tips!
Vroeg naar bed maar weer want morgen is er, naar verluid, weer een dag waarop mij wellicht wordt verteld dat ik mij regelmatig moet melden op een politiebureau omdat ik ooit (in mijn puberteit met name) aanslagen heb beraamd op regeringsbolwerken. Evenals enige duizenden andere Nederlanders zou ook ik kunnen vallen onder de door Donner bedachte meldingsplicht. Selamat malam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!