Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, februari 12, 2005

Doordraaien



Googlewhack:

bodega keyzer



"Papa, hoe gaat dat liedje van wanohoh ook alweer?" Enig nadenken leerde dat m'n dochter doelde op het nummer 1001 Arabian Nights van Ch!pz. Dat werd dus het slaapmuziekje op het einde van een prettige dag waarop ik een aantal uurtjes alleen had met het zusje van m'n zoon. Dat kwam omdat Superfer elders vertoefde in verband met de verjaarsviering van zijn grote vriend Samer. Met Eva samen over straat gehuppeld, boodschappen gedaan, Barbapapa gekeken en herfststormen getrotseerd. Bovendien onderweg van hot naar her en terug met een aantal schoolmoeders, waaronder Anneke en Aoife staan kletsen. En steeds meer wordt ik gesterkt in mijn nog niet officieel genomen besluit om er even tussenuit te glippen en m'n volledige aandacht voorlopig alleen maar te besteden aan m'n kinderen en mezelf. De wereld draait wel door en als ik nu niet de juiste keuzes maak doe ik dat ook.



Het plegen van bomaanslagen in Irak lijkt inmiddels gedegradeerd tot een routineklus en terwijl er een agressieve variant van het AIDS-virus rondwaart wil de NAVO zich bemoeien met het Midden-Oosten conflict. Bovendien zit de wereld vol met mensen als Patricia Pokriots, een 38-jarige vrouw die een verhaal verzon over een pasgeboren baby die uit een rijdende auto werd gegooid. Eén van de vele gevallen van iemand die moedwillig anderen probeert te laten opdraaien voor haar eigen fouten. Het is een schande, meneer Sonneberg. En dat is't!



Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Arthur Miller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!