Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, december 29, 2004

Vragen
Googlewhack:
'kaartclub hercules assen'


Wji gaan op Eva-jacht
Wij gaan een hele grote vangen
Wat een prachtige dag
Wij zijn niet bangO jee, een lantaarnpaal!
Een lange, grijze lantaarnpaal
Wij kunnen er niet bovenover
Wij kunnen er niet dwars doorheenO nee, wij kunnen er gewoon omheen...


Je kunt een hoop lol hebben als je je zoon ophaalt van het spelen bij z'n boezemvriend
om vervolgens samen met hem zijn zusje op te halen vanaf haar nieuwe woonadres. Helaas mocht Eva geen rode muur in haar slaapkamer "zoals bij papa thuis" maar verder is zij duidelijk gelukkig in het nieuwe huis. Wat een prachtige dag! 's Avonds vertelde Eva mij dat zij af en toe moet huilen omdat papa en mama niet samen zijn. Wat moet je zo'n hummel dan vertellen? "Mama vond het met andere mannen leuker dan met papa?" of beter iets vaags als "Later begrijp je het wel."?
Zowel een bekende Oekraïnse zakenman, Yuri Lyakh, alsook de minister van Transport, Georgi Kirpa, zouden zelfmoord hebben gepleegd. Allemaal toeval, natuurlijk. Alsof het erg zou zijn als de mensen er achter zouden komen dat zij hebben gepoogd de verkiezingen in de Oekraine naar de hand te zetten van de kandidaat van Moskou, Janoekovitsj en de belangrijkste oppositie in de persoon van Joestsjenko uit te schakelen. Wat een bespottelijk idee! Overal zijn de mensen toch goudeerlijk? Waarom zou iemand zich willen verrijken ten koste van anderen? Waarom zou iemand zich als fan van George Junior willen profileren? Ik heb het dan uiteraard over Maxime Verhagen, die Nederlandse meneer die tevens voorzitter is van de CDA-fractie. Niet alleen acht hij het goed voor de betrekkingen tussen Europa en Amerika dat George Junior is herkozen, ook vindt hij net als zijn grote voorbeeld, dat de militaire missie in Irak moet worden verlengd: De Nederlandse militairen mogen van hem niet media maart 2005 al terug naar huis, zoals eerder was toegezegd. Ach ja, wat kun je verwachten van een man die radicale uitspraken doet en vervolgens weigert daar verantwoording voor te nemen door zich achter een partij te scharen die de schuld terugschuift door te melden dat haar voorzitter als privé-persoon sprak toen hij zij dat de Al-Tawheed moskee de deuren moet sluiten omdat daar wordt opgeroepn tot haat? (Wat een lange zin, he?) Jammer genoeg gelooft hij alleen in discussie-voeren als de tegenpartij vantevoren erkent dat hij, en hij alleen, gelijk heeft. Ook ik zal proberen hem tot een discussie te verlokken via een aantal vragen.


Veel momenten in het leven zijn onbetaalbaar. Bijvoorbeeld met je zoon samen met Lego spelen bij je moeder op zolder waar je met behulp van een van internet uitgedraaide bouwplaat een politiebureau in elkaar hoopt te zetten.
Bij Almeerlog werd ik gewezen op het bestaan van een site waar je werkelijk elke Lego-bouwplaat ooit vindt:
http://www.brickshelf.com/.
Baie nie-warm!


Geen opmerkingen: