Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, november 29, 2004

Knap


Errug knap: binnen het uur nadat de kinderen waren opgehaald had de Ferman zelf het meeste van de rotzooi geheel en al zelfstandig én uit zichzelf opgeruimd. Tot stofzuigen aan toe. Ik hoefde er echt niet veel meer aan te doen om het huis te brengen in de staat waarin het een aantal uren daarvoor nog verkeerde. Leuk dat m'n moeder nog even was blijven hangen, gistermorgen. Lang genoeg om nog even wat te babbelen met buurvrouw Johanna. Die laatste kwam later op de dag nog even langs voor het kaarsen-uitblaas ritueel.

Om verklaarbare redenen waren wij beiden nog moe bij het opstaan vanmorgen. Vanavond was het al niet veel anders en bijna wilde m'n zoon karateles afblazen. Z'n vader zit zwaar verkouden dit stukje in te typen voordat ook hij het land van bewustzijn verlaat voor een meer vredige omgeving.





Trouwens: ook knap is het van onafhankelijk kamerlid Geert Wilders om zijn oproep om geld in te zamelen voor de Stichting Groep Wilders op het journaal te krijgen. Zou onze nationale nieuwszender niet hebben meegewerkt dan had deze man toch maar mooi al die tientjes moeten missen van al die mensen die Pim F. zo missen. En dat zou toch vreselijk zijn. Niet dat Wilders ooit kan tippen aan Der Pim maar sommigen houden hoop...




Zo houd ik hoop dat al mijn brieven aan bewindslieden en andere types die het voor het zeggen hebben in dit land uiteindelijk worden beantwoord. Zo kreeg ik vandaag antwoord van dr. P.F. Hasekamp, Directeur Zorgverzekeringen, op mijn brief aan Minister Hans Hoogervorst van 13 september jl.
Leuk, toch? Het schijnt, overigens, dat de site waarnaar ik hierboven verwijs er qua lay-out niet uitziet in Internal Exploiter. Hoe zit dat bij U?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!