Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, november 17, 2004

GemeenGooglewhack:

"piemel adam curry"Boehoe: ben ik het eindelijk eens met Donner én Bos, steekt Verdonk in samenwerking met van Aartsen een stok tussen de spaken!
Piet Hein wil Vrijheid van Meningsuiting niet boven belediging stellen.
Volgens Verdonk en van Aartsen moet iedereen vrij zijn bij zijn keuze een ander te beledigen. Bij deze dan: "Rita Verdonk...je bent een [CENSUUR]!!@#^!*&^!!! Wouter Bos begrijpt terecht niet waar de commotie over gaat: In de Grondwet staat al een pracht van een bepaling over Vrijheid van Meningsuiting en in het Wetboek van Strafrecht worden daar (mijns inziens terecht) beperkingen op gesteld. So what's the freakin' problem!? In ieder geval kunnen die niet groter zijn dan die van Prins Bernhard die aan kanker schijnt te lijden. Ook niet leuk, lijkt me.
Ben je verdorie 93 geworden om uiteindelijk aan kanker te overlijden...:-( Met een beetje mazzel sterft-ie van ouderdom voordat de kanker hem helemaal te pakken heeft.Weer een paar pagina's aan m'n reguliere website bijgespijkerd
(Tegen de verveling).
Kijkt U maar even op: http://www.xs4all.nl/~terrebel


Na het bezoekje van buurvrouw Johanna die een uurtje te laat langskwam voor haar bezoekrecht was het snel gedaan met de avond, gisteren: een beetje strijken, formulieren invullen en TV kijken onder het genot van een kopje thee met buurvrouw Angélique. Meer zat er voor mij niet in.
Zielig he?


Vandaag ging het een beetje anders: na een vermoeiende studiedag waarin het pedagogisch beleidsplan van de NSO's die onder de Stichting vallen verder werd uitgediept bracht de avond een pastoraal jeugdwerkster (...) als visite. Uitgebreid zitten kletsen over God
in al zijn (haar?) facetten en verschijningsvormen. Zij is net naar huis en ik duik m'n bedje in omdat de werkdag morgen om 08.00uur begint.
Het idee alleen al...brr...


Geen opmerkingen: