Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 12, 2004

Homepage



Het is lang niet voorgekomen dat ik m'n zoon 's morgens moest wekken.
Ik wijt het aan de latere karate-les waardoor bedtijd bijna een uur wordt verschoven én aan de ijlere omgevingslucht veroorzaakt door de koude.


Er zit een stuk meer tijd in het verbouwen van m'n homepage maar het werk vordert gestaag.
Sinds vandaag staan deze pagina's vernieuwd online:

Het wereldvermaarde Buurvrouwen-organogram (versie 2.01 inmiddels); de uitspraken van Ferdinand
en een pagina met diverse links. De rest zal volgen (en nee, daar is nog geen datum voor gepland)



Geniet U ook zo van de aanblik van de laatste zonnestralen die weerkaatsen tegen de onderkant van het wolkendek? Bijna net zoveel geniet ik van het enthousiasme van Ferdinand (U weet wel: dat joch van die gave uitspraken) als hij helpt in het huishouden. Zo heeft hij onlangs ontdekt dat er in zijn zakmes een blikopener verborgen zit. U begrijpt: ik mag geen blikken meer openen maar moet die aktie aan hem overlaten...
Vandaag werd het een blik maiskorrels. De rest van het avondeten bestond uit gebroken sperziebonen met rijst vermengd met een paar
eetlepels suikerriet uit Mozambique. Toegegeven, lichtelijk apart maar daarom niet minder smakelijk. Omdat buurvrouw Johanna een beetje vroeg was aten wij een beetje laat. Daardoor ook duurde het eventjes voordat wij eraan toe kwamen om Fer's nieuwe matras van het plastic vervoer-omhulsel te ontdoen. Later op de avond kwam eerder genoemde buurvrouw terug om onze zoon te assisteren bij het inleggen van de nieuwe bodem voor zijn dromen.




Sinds vandaag sta ik in vuur en vlam voor She=Marmod

als één van de zogeheten webfriends. Baie nie-warm!





De VS heeft de kunst goed afgekeken van lieden als Pinochet, Stalin en Hussein: ook zij laten tegenwoordig tegenstanders van hun regime "verdwijnen" maar ongetwijfeld op geheel democratische wijze...

en dan is het wat anders. Toch?


Intussen houdt het Bobbeltje van Bush de gemoederen aardig bezig.
De kreukel in zijn jasje was een ofwel volkomen natuurlijke plooi
die, tegen alle natuurwetten in, perfect rechthoekig was danwel een uitvloeisel van een verborgen communicatie-apparaat. Wat denkt U ervan?



Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Ben Komproe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!