Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, september 11, 2004

Rocky Horror



Dubbele googlewhack:

bos en lommer rocky horror picture show


En ook al is't geen googlewhack: deze mocht ik U niet onthouden:

mijn vrouw mag van de buurman geen slipje dragen

Ik zeg't U: er lopen er meer los rond dan dat er vast zitten.


He, wat leuk!

Dit weblog staat genoemd op de lijst van weblogs die zich bezighouden
met Dan Brown!



Ook leuk was het Rocky Horror-optreden gisteravond op de Dive-In. Leuke show gedraaid op een leuke lokatie en leuke mensen leren kennen.
Ferdinand was voor de gelegenheid weer'ns bij oma en daar ga ik nu heen om'm op te halen voor een prettige dag saampjes. Maar eerst nog even de katten van buurvrouw Miriam eten geven.

Wat bezielt mensen eigenlijk om voor katten te gaan zorgen?
Als zij een partner zouden hebben met dezelfde karakter-eigenschappen
zou die nog geen drie dagen mogen blijven. Katten zijn eigengereid, stinken uit hun mond, laten overal hun haren achter, knoeien bij het eten en houden absoluut geen rekening met de mens (meerendeels van het vrouwelijk geslacht overigens) van wie zij hun eten ontvangen.
Kan iemand mij dat even uitleggen?




In ieder geval zal ik het niet aan Bush Junior vragen want anders zou ik ook genegen zijn hem een andere vraag te stellen:
Als vanwege de genocide die momenteel plaatsvind in Darfur de Verenigde Naties te hulp moeten worden geroepen waarom doet hij die oproep dan niet in verband met de moord op duizenden onschuldigen in Afghanistan, Irak en Tsjetsjenië?


Liefhebbers van de brommer als vervoermiddel moeten het tweede berichtje op dit forum 'ns lezen.


In het kort komt het er op neer dat vanaf 1 augustus jl. tweewielers over een vermogen van 4,5kW mogen beschikken terwijl dat daarvoor slegs 1,5kW was. De maximum-snelheid blijft evenwel van kracht.
De incidentele controle op de rollenbank zal dus geen kwaad aan het daglicht stellen. Alleen diegenen die op heterdaad worden betrapt kunnen nog worden beboet. Alsof het Nederlands Justitiële apparaat daar de mankracht voor heeft. Ik vroeg het Ministerie van Justitie hoe zij dit probleem denken te gaan oplossen.



De filmkeus voor eergisteravond werd overigens "Ninja Scroll", een heuse manga. Aardig verhaal al deed 't hier en daar wat Pokemon-achtig aan.
Maar dat kan ook aan de tekenstijl hebben gelegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!