Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, augustus 23, 2004

Terug aan het werk



Dubbele Googlewhack!

Schermbeveiliging Kusje



Een heerlijk normale dag beleefd vandaag. Die begon met een bezoek van buurvrouw Angélique die mij gezelschap
hield bij het ontbijten. Natuurlijk werd de dag gemarkeerd door de eerste werkdag van het nieuwe seizoen. Meer nog dan voor mij (na drie weken afwezigheid) was het wennen voor collega Jennifer na een volledige periode van zwangerschapsverlof. Veel van de kinderen bleken uiterst vermoeid en dus hadden ze weinig energie om de gebruikelijke maandagmiddag keet te trappen. Jennifer werd opgehaald per automobiel door haar man Ayman
en hun dochter Emily en men bood mij een lift aan naar huis die ik gaarne accepteerde. Gezien ook de eerdere hagelbui (hagel in Augustus!) die de omgeving teisterde.

Niet alleen het werk- en sschoolseizoen is weer begonnen maar ook het theaterseizoen. Door middel van de Uitmarkt wordt mensen gewezen op wat de theaters dit nieuwe seizoen zoal te bieden hebben. Maar wat ik mij al jaren afvraag:
als het theaterseizoen begint, wanneer eindigt het dan?



Voor de mensen die op Mysteryland 2004 waren: de site van de minibar is online. Tsjek it op http://www.minibar.tv

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!