Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, augustus 09, 2004

Stelling 5:


Als kinderen "vadertje en moedertje" spelen met twee mama's en een papa die elders woont en mama nr. 2 zijn naam niet meer weet mag je dan vraagtekens zetten bij de gezondheid van de thuissituatie?




Googlewhack terug van weggeweest:

roomdivider gamma





Wakker worden gemaakt door je dochter die met de tranen in haar drie-jarige reebruine ogen jouw hulp vraagt is niet erg. Geloof me.
Even bij m'n moeder langsgeweest om met haar en m'n zoon samen naar de Lidl te gaan voor een ladenkast. Die vanaf donderdag aanstaande in de winkel staat...In plaats van een ladenkast in elkaar te zetten en in te ruimen liggend in de binentuin wat achterstallige administratie verwerkt terwijl naakte jongedames
mij omringden: Eva en Dayna genoten op hun manier van de hoge temperaturen. Zo geniet een ieder op z'n eigen manier.


Neem nu de familie Chalabi:


Die aardige meneer Ahmed Chalabi die de Amerikanen zo goed hielp
bij het vinden van een excuus om Irak binnen te vallen en Saddam Hussein af te zetten als president bleek te hebben gelogen over de aanwezigheid van massavernietigingswapens. En wel om één reden: om president te worden in plaats van de president. Bovendien heeft hij zichzelf verrijkt met valsemunterij en illegale handel in onroerend goed samen met zijn neef Salem. Deze laatste wordt ook nog eens gezocht vanwege zijn betrokkenheid bij de moord op een meneer die onderzoek deed naar de duistere zaakjes van de familie Chalabi. Bovendien heeft Salem een hoge positie binnen het groepje mensen dat Saddam mag veroordelen tot de doodstraf...eh...mag veroordelen. Punt. De strafmaat staat uiteraard nog niet vast. Het is puur toeval dat vlak voordat het proces begint de Iraakse interim-regering de doodstraf heeft her-ingevoerd. Nu dat blijkt dat de VS haar inval heeft gebasseerd op het rapport van welgeteld één leugenaar staat zij een beetje in haar hemd. Hoe redden zij zich hier nu weer uit? Door middel van een toespraakje van George Junior?


De wereld heeft net het Nk Bommetje achter de rug waarbij Edwin Jongejans zijn titel niet kon verdedigen wegens andere verplichtingen.
Daarnaast vond het afgelopen weekend het WK kubusdraaien plaats in wetenschapsmuseum Nemo. U weet wel: al die kleine gekleurde kusbusjes
die je dankzij uitvinder Rubik met draaien op de juiste plek moet zien te krijgen. Tevens werd er strijd geleverd om de Johan Cruijff-schaal en werd die glorieus verloren door Ajax. De Tour de France en Wimbledon hebben we ook weer gehad en volgende week begint het absoluut duurste toernooi: de Olympische Spelen. De kosten voor het organiseren van het NK Rummikub, dat uiteraard weer in Wijk aan Zee wordt gehouden en wel in september, vallen daarbij weg als een korfbal tegen het virtuele zwarte gat van Stephen Hawking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!