Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 26, 2004

Poep



Googlewhack:

molenspel israel



Hoorde gisteravond van een overlijden. Komt toch even koud op je dak, hoor. Zeker als je nog van plan was de persoon beter te leren kennen.
He, bah!


Dat zeiden ook de touristen in de rondvaartboot die den gehele inhoud van het chemisch toilet aan boord van de Dave Matthews Band over zich heenkregen die de chauffeur van de tourbus over hun hoofden leegkieperde.
Lekker zooitje, zeg! Soms begrijp ik mensen niet. Neem nou mijzelf:

Een protestrede houden voor 30.000 man. Geen probleem. Eén zinnetje zeggen
tegen een leuk meisje. Gevoelsmatig moet ik mij staande houden tijdens een aardbeving van 7,2 op de schaal van Richter. Vreemd hoor. Net als het feit dat Ferdinand een nieuwe favoriete serie heeft: The Pretender.
Zojuist heeft hij weer een postzegel verdient voor Kids For Animals. Dat deed hij door een dossierrekje over te spuiten in een kleur die beter past bij ons vernieuwde interieur: Antraciet. Koel, hoor.

Vandaag een relaxte dag gehad op het werk hoewel ik ietwat was verlaat door een aktie die ik eerder hierboven omschreef en warvan ik een half uur later nog stond na te trillen. Ben trouwens benieuwd naar een eventueel vervolg..
Verder op het werk besloten binnenkort te gaan aktie-voeren vanwege de omliggende verkeerssuituatie. Dit naar aanleiding van een bijna-ongeluk gisteren. Daarbij waren twee zebra-pad en verkeerslichten negerende scooter-bestuurders en ondergetekende betrokken.

Nu verder met m'n zoon kijken naar de finale van het dames-hockey op de Olympische Spelen
terwijl de wereld doordraait. En dat bedoel ik in beide betekenissen.

Laters!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!