Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, augustus 13, 2004

A Paris



Op zaterdag 2 oktober verwacht men veel mensen op de Dam die zich daar om 12.00uur verzamelen om te protesteren tegen de afbraak van de samenleving die ons zo lief is: Keer het tij!



Vanmorgen een beetje uitgeslapen, een spiegel opgehangen en een beetje aangerommeld tot het tijd was Philip op te zoeken in zijn Amsterdamsche residentie: één hele straat verder van de mijne verwijderd. Aldaar behalve een sleutel ook een boel veel adviezen in ontvangst mogen nemen. Terug thuis wachten mij m'n zoon, m'n moeder en buurvrouw Angélique. Van die laatste ontving de Ferman nog een tweetal reiskadootjes: een mooie zaklamp
en een opschrijf-boekje voor zijn reisverslag. Na het eten nog even langsgegaan bij buurman Dudo bij wie Fer
zijn fiets mocht stallen en bij buurvrouw Miriam alwaar m'n zoon even lekker heeft zitten ravotten met Eva en haar zusje. Ferdinand mag zo direkt beginnen met zijn korte slaapperiode want morgen gaat de wekker om vijf (5!) uur
waarna hij en ik per Eurolines naar Parijs zullen vertrekken. M'n moeder blijft logeren en zal ons uitzwaaien om er zeker van te zijn dat zij voor een weekje van ons verlost is...;-)

Au revoir!




Week-overzicht van niet geplande ontmoetingen:
Buurvrouw Irene, buurvrouw Pieternella, buurvrouw Beppie, buurvrouw Petra, Buurvrouw Angélique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!